OLEJ NIGELLA/CZARNUSZKA MOCNY SYRIA FLAKON SPRAY 100ML

72,00 zł brutto

Olej Nigella pozyskiwany jest z nasion Czarnuszki Siewnej (Nigella Sativa), zawiera 60% kwasu linolenowego oraz nigelon, związek czynny o właściwościach przeciwalergicznych.

AL0048

Nowy produkt

Opis

Pojemność [ml]100

Olej Nigella pozyskiwany jest z nasion Czarnuszki Siewnej (Nigella Sativa), zawiera 60% kwasu linolenowego oraz nigelon, związek czynny o właściwościach przeciwalergicznych.

Zalecany do skór alergicznych, z egzemą, trądzikiem...

Olej z Czarnuszki zaleca się łączyć z innym olejem roślinnym, przez co zostaje zredukowany jego intensywny, ziołowy zapach.Olej Nigella zawiera kwasy tłuszczowe nienasycone i polynienasycone, witaminy E i A oraz sole mineralne.

Jest to prawdziwy eliksir młodosci o działaniu przeciwzmarszczkowym.

Naprawdę, te zalety nie są wymyślone czy urojone!

Nigella jest prawdziwym panaceum na wiele problemów skórnych i zdrowotnych.Poprzez aplikację na skórę leczy egzemy, trądzik, wspomaga leczenie łuszczycy, grzybic, goi drobne pęknięcia skóry, oparzeliny, niweluje swędzenia.

Stosowany na włosy leczy łupież i świąd. Przeciwdziała ich wypadaniu.

Wewnętrznie:

Zmniejsza kwasowość żołądka, leczy wzdęcia, nieświeży oddech, ułatwia trawienie i poprawia tranzyt jelitowy.

Leczy stany zapalne i alergie skóry.

INCI: Nigella Sativa.

SKŁADNIKI: olej z czarnuszki siewnej

Pojemność [ml] :100

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

OLEJ NIGELLA/CZARNUSZKA MOCNY SYRIA FLAKON SPRAY 100ML

OLEJ NIGELLA/CZARNUSZKA MOCNY SYRIA FLAKON SPRAY 100ML

Olej Nigella pozyskiwany jest z nasion Czarnuszki Siewnej (Nigella Sativa), zawiera 60% kwasu linolenowego oraz nigelon, związek czynny o właściwościach przeciwalergicznych.

Polecamy także

Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.